Webdesign, online content en muziek

Webdesign

Hoe doet ElNorado Productions dat?

We bouwen met name websites die op WordPress draaien. Dit pakket is inmiddels al een bekend fenomeen op Internet. Er wordt zelfs gezegd dat 25% van alle websites al op WordPress draaien. Wat origineel alleen een blogsysteem was, wordt inmiddels ook gebruikt als Content Management Systeem (CMS) vanwege zijn gebruiksvriendelijkheid. Daarnaast zijn er al verschillende plugins voor dit pakket beschikbaar, waardoor je voor allerlei doeleinden wel een oplossing kunt vinden.

En zou je toch net wat anders willen dan standaard, dan kunnen wij je daar ook in ondersteunen. Wij bouwen met veel plezier websites voor dit platform en bieden met diverse backend- en frontend programmeurs ook oplossingen voor complexe en/of grotere projecten.

Ok, hoe gaat zo’n samenwerking dan?

We gaan in eerste instantie met je in gesprek om te kijken wat jouw wensen zijn en daarna brengen wij een vrijblijvende offerte uit op basis van een tijdschatting. Wanneer je daarmee akkoord gaat, dan gaan we voor jou bouwen. Bij (middel)grote projecten gebruiken we diverse tools, zoals clouddiensten ala Dropbox of Google Drive om bestanden te delen en projectinformatie te delen. Bij andere projecten werken we met Trello, waarmee we to-do-lijstjes delen, om het werk en de communicatie te organiseren.

Bang voor technopraat?

We leggen de dingen op zo’n manier voor je uit dat je zelf geen technische kennis nodig hebt om te snappen wat er met je site gaat gebeuren. En WordPress wordt je ook uitgelegd, want als je wilt, kun je zelf met je eigen content aan de slag. Tenzij je daar ons ook liever mee laat helpen, want dat kan natuurlijk ook!

Wil je leren werken met WordPress?

Overigens zijn we druk bezig om WordPress workshops te organiseren, waarmee je helemaal zelf leert een website te maken en te beheren in WordPress. Volg ons op Facebook of Twitter om op de hoogte te blijven hierover.

Vraag een offerte aan