Webdesign, online content en muziek

Over ons

ElNorado Productions bestaat sinds 2015 en was origineel begonnen als een bedrijf dat zich specialiseerde in online content (tekst) en online media (beeld en geluid). Het bedrijf is begonnen door Nora Tol en is een vervolg op haar eerste bedrijf, Nora Tol Virtual Publishing, dat van 1996 tot 2012 webdesign en hosting heeft geboden. Na een uitstapje in de muziekbranche, vond ze het tijd om alles bij elkaar te voegen onder één bedrijf. En voila, zo is ElNorado Productions ontstaan met een dienstenpakket van webdesign, online content creatie/beheer en muziekproductie.

KLANTEN

Over de jaren heen hebben we meer dan 600 blogs geschreven voor Kurrent Music en Uber Car Organization. We hebben veel productbeschrijvingen geschreven voor Staples Europa. Er zijn webteksten geoptimaliseerd voor Land Your Life en meer dan 500 mini muziek biografieën geschreven voor marketingbedrijf Hogarth Worldwide en een lange biografie voor r&b artiest RoĴay. Daarnaast zijn er logo’s ontworpen voor onder andere In Libra Massage, ProSim Natural  Health Praktijk, Lemon, Instyle-watches.com en DatDatMusik.

NORA TOL

In totaal houdt Nora Tol zich al ruim 20 jaar professioneel bezig met het Internet en design, en nog langer met muziek. Ze heeft ruime ervaring in webdesign, webdevelopment, online marketing en online content creatie/-beheer. Ze doet zowel simpele projecten als complexere projecten, zoals het ondersteunen van datamigratie. Haar technische achtergrond is een groot voordeel gebleken bij klussen als webredacteur. En dan ontwikkelt ze zich ook nog graag door!

Dat ze niet stil staat zie je ook op haar persoonlijke website, noratol.com, waar je informatie kan vinden over haar muziek, andere creaties en interesses.

CREATIEF NETWERK

Er zijn momenteel nog 3 andere professionals aan ElNorado Productions verbonden. Ieder met hun eigen discipline: muziek, film en development. Daarnaast wordt er dagelijks gewerkt aan het verbreden en onderhouden van een heel netwerk van diverse freelancers en andere creatieve bedrijven, zelfs internationaal, waardoor er een continue brede dienstverlening aangeboden kan worden.