Webdesign, online content en muziek

Online content

Creatie en beheer

Voorbeeld social media foto
Voorbeeld social media foto

Zodra je maar enigszins iets op Internet doet, ben je met online content bezig. Zelfs wanneer je een filmpje van een dagje dierentuin op Facebook zet, dan is dit online content.

Voor de één is dit een makkelijke stap, voor de ander is dit een flink obstakel. Hoe dan ook, content moet niet alleen taalkundig goed zijn, maar het moet ook inhoudelijk wat te bieden hebben en de toon moet aansluiten wie je bent of wat je doet, ofwel jouw brand.

Om dat te bereiken is een flinke dosis creativiteit best handig, net als een objectieve kijk en professionaliteit. Dit is wat ElNorado Productions u te bieden heeft.

TEKST, BEELD EN GELUID

ElNorado Productions concentreert zich op meer dan alleen tekst en beeld. We geloven dat geluid ook een rol speelt en ja, we moeten het toegeven, dat we van die type professionals zijn, die het jammer vinden dat geur-TV nog steeds niet echt mogelijk lijkt te zijn. Graag zetten we namelijk alles in om de boodschap, belevenis en ervaring te versterken.

WE SPECIALISEREN IN CONTENT EN TEREN OP NIEUWSGIERIGHEID

We hebben een groot inlevingsvermogen en nog bredere interesses. Daarom maakt het ons niet echt uit over welk onderwerp jij wilt uitwijden, of in welke branche je zit. Wij hebben onze specialisatie liggen in het creëren van content en daar houden we onze kennis vooral in bij. Jij vult ons aan met de rest. Zolang je ons nieuwsgierigheid maar aanwakkert of we ons achter jouw boodschap/concept kunnen scharen.

BEHEER

Waar je wat creëert, komt vaak ook de verantwoording om ervoor te zorgen.

Die zorg komt ook om de hoek kijken, wanneer het de content van een website betreft of een YouTube kanaal. Natuurlijk moet er nieuwe content bijkomen. Elke update die je doet, kan wellicht wel gekoppeld worden aan andere content op de site of YouTube kanaal. Misschien maakt het oudere content wel overbodig en moet we wat gereorganiseerd worden?

Regelmatig beheer van online content zorgt voor een optimalisatie van al uw publicaties, versterkt op termijn zelfs jouw positie in zoekmachines en onderbouwt uw online contentstrategie, zelfs wanneer je er eigenlijk geen een heeft.

PROOFREADING EN EDITING

Voor een eerste indruk krijg je maar één kans. Bestaande teksten of teksten van uw interne beheerders, kunnen we nog een keer doornemen en checken op spelling, grammatica en formatting (zorgen dat er een schrijfstijl is dat door de hele site consistent blijft). Hier kunnen we voor jou een redactie richtlijn opstellen, zodat je een document heeft waar iedereen zich in de toekomst aan moet houden.

REDACTIONELE TAKEN

Naast online content beheer, kunt u ook bij ons terecht voor redactionele taken of fotobewerking