Webdesign, online content en muziek

Homestay

De Rode Kamer van de B&B
De rode kamer van de B&B

Logeren bij B&B ElNorado

Online ondernemen hoeft natuurlijk helemaal niet met een eigen website of app. Er zijn veel apps en websites, die je op weg helpen om aan de slag te gaan met een eigen business. Als rasondernemer werd ElNorado eigenaar, Nora Tol, ook aangetrokken tot de deeleconomie.

ElNorado Homestay

Zo is ElNorado Homestay (i.o) ontstaan met de hulp van Booking.com. Sinds een tijdje springt Booking in op het AirBnB concept en bieden ze thuisverblijven aan. ElNorado Homestay is Nora’s B&B in huis. Ze heeft 2 kamers met een gedeelde badkamer en gedeelde relaxruimte beschikbaar.

Bed & Breakfast

Hiermee biedt ze reizigers en gasten een eigen kamer en ontbijt voor een kortdurend verblijf. Vanaf juli 2018 kunnen mensen hierdoor dus bij ElNorado logeren en de gasten komen vanuit de hele wereld!

Voor de rest van 2018 is dit nog in een proefperiode, maar bij voldoende doorlopende interesse zal dit een blijvertje kunnen zijn.

Batavia Haven
Batavia Haven in Lelystad

Lelystad en omgeving

“Ik had geen idee wat ik moest verwachten, maar Lelystad bieden best wat evenementen. Denk maar aan de Lelystadse Hippiemarkt in de zomer en de Kerstmarkten in de winter. Er zijn ook ontzettend veel zakelijke evenementen in de regio. Daarnaast hebben we de havens, het vliegveld, Aviodrome, een beetje strand en Batavia Stad. Dat trekt toch mensen aan. Ik heb inmiddels al flink wat gasten gehad met veel positieve reacties”, aldus Nora.

Wil je ook boeken?

Ben je nieuwsgierig? Of wil je misschien zelfs een kamer boeken? Dat kan dus via Booking.com.

Pak 10% Korting op je reis!

Wil je boeken met korting? Dat kan ook! Gebruik deze vriendenlink en ontvang 10% korting! BTW, de korting krijg je op al je reizen, maar als je bij Nora wilt boeken, dan zoek je dus op ElNorado Homestay.

Wil je ook hosten?

Nora kan het je aanbevelen: “Het is ontzettend leuk om te doen, want je ontmoet zoveel verschillende mensen. Ik nodig je uit ook een thuisverblijf aan te bieden.”