Webdesign, online content en muziek

Webdesign

Is een website toch een soort van rocket science voor jou?

Geen probleem! Wij kunnen die zorg voor je compleet uit handen nemen.

Hoe doet ElNorado Productions dat?

We bouwen met name websites die op WordPress draaien. Dit pakket is inmiddels al een bekend fenomeen op Internet. Er wordt zelfs gezegd dat 25% van alle websites al op WordPress draaien. Wat origineel alleen een blogsysteem was, wordt inmiddels ook gebruikt als CMS vanwege zijn gebruiksvriendelijkheid. Daarnaast zijn er al allerlei plugins voor dit pakket beschikbaar, waardoor je er voor allerlei doeleinden wel een oplossing kunt vinden.

En zou je toch net wat anders willen dan standaard, dan kunnen wij je daar ook in ondersteunen. Wij bouwen met veel plezier websites voor dit platform en bieden met diverse backend en frontend programmeurs ook oplossingen voor complexe en/of grotere projecten.

Ok, hoe gaat zo’n samenwerking dan?

We gaan in eerste instantie met je in gesprek om te kijken wat jouw wensen zijn en daarna brengen wij een vrijblijvende offerte uit op basis van een tijdschatting. Wanneer je daarmee akkoord gaat, dan gaan we voor jou bouwen. Bij (middel)grote projecten gebruiken we diverse tools, zoals clouddiensten ala Dropbox of Google Drive, en projecttools als Trello om het werk en de communicatie te organiseren. Het is handig als je daar ook op aangesloten bent.

Moet ik dan al die technopraat kennen?

Nee hoor. We proberen de dingen zo normaal mogelijk voor je uit te leggen, dus je hoeft geen technische kennis te hebben. Ook niet om met WordPress om te kunnen gaan, want uiteindelijk ga je gewoon lekker zelf met je eigen content aan de slag, tenzij je daar ons ook liever mee laat helpen.